mancare-bucuresti.ro de vanzare!
 
 
Duminica, 22 Apr
Add as a friend


 
 
Cluj-Napoca
Publicitate
 

aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi  2012

www.mancare-brasov.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii din Brasov
Din 2006 - comenzi de mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii | meniuri restaurante | reclama

pizza Timisoara - www.mancare-timisoara.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Timisoara
pizza Bucuresti - www.mancare-bucuresti.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Bucuresti

 
 
Info Util
 
 
Pizzeria More Cluj-Napoca

Atentie! Momentan nu se pot face comenzi online la aceasta locatie! Va rugam reveniti ! Telefon comenzi: 0264-590823, 0745-983100
 

 Program comenzi on-line din www.mancare-cluj.ro:

  L-V: inchis
  S: inchis
  D: inchis

Comanda online direct din www.mancare-cluj.ro/more - fara Adaos/Comision !

Program de functionare:
luni- duminica: 09:00 – 03:00

Program comenzi :
luni- duminica: 09:00 – 03:00

Comanda minima
Nu exista restrictii.

Timp de livrare
45 de minute - pizza, salate, aperitive
60 minute - paste, acestea preparandu-se doar la comanda.
Sunt cazuri izolate in care acest termen este depasit din cauza traficului sau a aglomerarii comenzilor in bucatarie in jurul orelor uzuale de masa : 12-14 si 20-22.

Transport
Livram oriunde in oras. Transport GRATUIT la comenzi mai mari de 25 lei. La comenzi sub 25 lei, comisionul de livrare standard este de 5 lei, iar in cartierele marginase este de 7-10 lei.

Ne rezervam dreptul de a nu prelua comenzi cu destinatie indepartata fata de locatia noastra sau de a solicita un onorariu mai mare pentru aceste destinatii ( 7-10 lei ), chiar daca ele se afla in aria orasului Cluj-Napoca. Daca doriti sa vi se elibereze si factura fiscala, va rugam sa cereti explicit acest lucru odata cu comanda D-voastra.

Ambalaje
Va rugam sa luati in calcul si costul ambalajelor, aditional comenzii de mancare :
1 leu/ cutie pizza de 26 si 30 cm,
1,4 lei pentru cutiile de 40 cm,

Gratuit ambalaj paste, aperitiv, desert, si meniu.

 


Promotie 1+1 Gratis valabila la 4 sortimente de pizza:
Funghi e prosciuto, Prosciuto, Crudo si Peperonni.

Alege una din cele 4 sortimente si primesti inca una gratis la aceeasi dimensiune:

Funghi e prosciutto mare
Funghi e prosciutto extra

Prosciutto mare
Prosciutto extra

Peperonni mare
Peperonni extra

Crudo mare
Crudo extra

Promotie permanenta:
Comanzi 6 portii de mancare, platesti doar 5!
Promotia se refera la orice sortiment de mancare, exceptand desert sau aperitiv. Portia gratuita este aleasa de noi, adica cea mai ieftina din cele 6 comandate.

 

Noi suntem convinsi ca facem cea mai buna pizza din Cluj-Napoca !

Ingredientele noastre proaspete sunt zilnic achizitionate doar de la furnizori verificati, pentru a oferi savoarea unei traditionale pizza pe vatra.

Daca ne veti onora cu o vizita in localul din str. Clinicilor nr. 9A, va vom ispiti si cu celelalte sortimente din meniul nostru : bruschetta, salate, paste si deserturi.
Pentru diverse ocazii mese festive, petreceri pentru copii, cocktails, team building - avem un salon de 20 persoane la parter. Daca petrecerea e mare, nu e nici o problema: la etaj pot sa se distreze lejer macar 80 de persoane ! In fine, daca e vara si vreti sa impresionati toti angajatii firmei cu o seara de discutii libere la un pahar de vin, terasa noastra ofera gazduire pentru mai mult de 400 persoane.

Oriunde v-ati afla in Cluj, acasa sau la birou, serviciul nostru de livrare mancare in Cluj va sta la dispozitie 7 zile din 7, intre 09:00-03:00.


* alege felul de mancare sau bauturi
paine 2 felii
 
detalii..
Nu exista fotografie pentru acest produs
0.50 RON
 
 
 
 
© Copyright mancare-cluj.ro | Powered by Iventa Group - aprilie 2007

Actualizam mancare-cluj.ro zilnic !