mancare-bucuresti.ro de vanzare!
 
 
Miercuri, 25 Apr
Add as a friend


 
 
Cluj-Napoca
Publicitate
 

aparate foto profesionale

Meniuri pentru restaurante, pizzerii, baruri si cluburi  2012

www.mancare-brasov.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii din Brasov
Din 2006 - comenzi de mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri, rotiserii, cofetarii | meniuri restaurante | reclama

pizza Timisoara - www.mancare-timisoara.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Timisoara
pizza Bucuresti - www.mancare-bucuresti.ro - comanda mancare online de la restaurante, pizzerii, firme de catering, fast-food-uri din Bucuresti

 
 
Info Util
 
 
Restaurant Napoca 15 Cluj-Napoca
Relatii si rezervari la numarul de telefon:
0264 590 655
 
Restaurant Napoca 15

Considerat la inceputul anilor '90, unul dintre locurile de marca ale orasului, atit prin amenajare cit si prin locatie, terasa si restaurantul Napoca 15 au fost punctul de intilnire a majoritatii tinerilor.Aici puteai afla ultimile noutati in timp ce-ti desfatai gustul cu un adevarat espresso si priveai la frumusetile orasului.  

Restaurant Napoca 15

Imobilul pastreaza intacta atmosfera plina de farmec de odinioara. Restaurantul nesofisticat, dar cu un meniu si o lista de vinuri cu grija alese, se completeaza acum si cu un mic pub garnisit cu bauturi de tot felul.

Terasa din interior, inconjurata de magazine cochete este alegerea ideala, pentru cei ce vor sa se fereasca de agitatia strazii. Pe scurt, un loc pentru cei care merita si care isi doresc sa redescopere frumusetea si civilizatia Clujului de alta data.
Bucataria ofera un meniu international nu foarte vast, dar bine echilibrat iar preturile nu sunt nicidecum prohibitive.

Antreurile calde si reci sunt alcatuite din cateva tipuri de bruschete cu vinete, rosii sau somon (4-10 ron), ciuperci pane sau cu gorgonzola (9-12 ron), etc.

Cremele (sparanghel si champignon), supele (vanatoreasca si de pui) si ciorbele (burta si vacuta) au preturile intre 4 si 10 ron la fel ca si cele cateva feluri de paste (cu exceptia farfalelor cu somon - 13 ron si rigatoni cu sunca sau carne 13-15 ron).

Dintre felurile principale si specialitati vom mentiona doar cateva care le si recomandam: muschi de vita cu sos gorgonzola (24 ron), turnedo cu creier si sos de vin (20 ron), kievskaya (16 ron) si coltunasii cu carne siberieni (10 ron). Oricum nici un fel de mancare nu depaseste 24 ron.

Oferta de salate este destul de generoasa ( cu ansoa, cu ton, siciliana, Margherita, etc.), toate in jurul a 12 - 15 ron, datasandu-se renumita Caesar Salad la 20 ron.

Desertul ceva mai putin pretentios ofera de la tiramisu (8 ron) la papanasii cu branza (5 ron), totusi suficiente feluri pentru doritori.


Restaurantul ca si cafeneaua sunt deschise zilnic intre 8 si 24 si asa cum spune si numele se gasesc pe strada Napoca nr.15 in Cluj-Napoca.
Numarul de telefon pentru. rezervari este 0264 590 655, iar e-mail: contact@dieselclub.ro.
 
 
 
 
© Copyright mancare-cluj.ro | Powered by Iventa Group - aprilie 2007

Actualizam mancare-cluj.ro zilnic !